Privacy

WoningChecklist hanteert een strikt privacybeleid. Wij nemen uw privacy uiterst serieus en gaan zorgvuldig met uw persoonlijke informatie om. Dit privacybeleid geeft aan hoe wij omgaan met de gegevens van prospects, klanten en partners.

 

Wet bescherming persoonsgegevens

Alle (persoonlijke) gegevens die verzameld worden via aanvraagformulieren en andere manieren worden vrijwillig verkregen. 


Opslag gegevens

De verzamelde gegevens worden opgeslagen in een eigen relatiebeheersysteem. Dit systeem is streng beveiligd. De gegevens zullen op geen enkele manier beschikbaar worden gesteld aan derden. Ze zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een andere manier openbaar worden gemaakt.

WoningChecklist kan de opgeslagen gegevens gebruiken voor eigen onderzoek dat betrekking heeft op woonwensen en woonkwaliteiten van Nederlandse huishoudens. WoningChecklist zal daarbij deze gegevens altijd zodanig publiceren dat de uitkomsten niet herleidbaar zijn naar specifieke personen of adressen.


Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over dit privacybeleid? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

WoningChecklist
Laan van Middenburg 40
2275 CD Voorburg
Info@woningchecklist.nl

 

Wijzigen van dit privacybeleid

WoningChecklist houdt zich het recht voor dit privacybeleid aan te passen. De wijzigingen zullen we op deze pagina doorvoeren. Deze pagina is voor het laatst aangepast op 10-09-2013.