Inboedeltransport uitbesteden

Bij een verhuizing is het vaak vooral het transport van je meubilair dat veel werk en spierballen vereist. Door een verhuisbedrijf in te schakelen heb je altijd sterke en kundige mannen tot je beschikking die de verhuizing vlekkeloos voor hun rekening nemen. Bespreek met het bedrijf welke verhuiswagen groot genoeg is voor het vervoer van al je spullen. Bij een verhuizing naar een appartement in samenwerking met Bravo verhuizingen is het mogelijk om een verhuislift te huren. Zo hoef je niet steeds de trappen op met zware spullen en meubels.

Zorgeloos van A naar B

Erkende verhuizers verstaan hun vak en dat betekent dat ze al jouw spullen zo efficiënt en zo veilig mogelijk proberen te vervoeren. Ook helpen zij bij het demonteren van meubels en zetten deze weer in elkaar in je nieuwe woning. Bovendien ben je tijdens een verhuizing die geregeld wordt door een verhuizer gelijk verzekerd tegen eventuele schade die tijdens het sjouwen kan ontstaan.

Zelf verhuizen is niet gratis!

Een verhuisbedrijf inschakelen betekent een investering. Echter, er zijn ook kosten die je bespaart, want een verhuizing zelf regelen brengt ook kosten met zich mee, zoals de huur van een verhuisbus. Ook hoef je geen verhuislift te huren als je in zee gaat met een professionele verhuizer. Het enige wat jij hoeft te doen is aangeven welke hulpmiddelen jij nodig hebt en de verhuizer brengt dit voor je mee. Dankzij professionele hulpmiddelen ben jij bovendien verzekerd van een veilige overdracht van al je spullen.

Verhuishulp

Een verhuishulp ontzorgt jou bij een verhuizing van A tot Z. Let bij de vergelijking van verhuisbedrijven hoe ze hun prijs hanteren. Er zijn bedrijven die hun factuur opmaken aan de hand van gewerkte uren, anderen rekenen een pakketprijs. Bedenk ook dat de gereden kilometers meestal in rekening worden gebracht. Lijkt jou het inhuren van een verhuisbedrijf een aantrekkelijk idee? Met transparante afspraken ga jij een verhuizing tegemoet zonder stress!

Terug
Bekijk per categorie
Meest bekeken